Egels(of zo iets) op mijn shirt.

Tja, het wordt steeds gekker. Dit was een zwart shirt. Ik begon met egels (or something like that) op het shirt te schilderen met behulp van acrylverf. De verf is met een textielmedium gemengd zodat hij houdt op textiel.

In eerste instantie werd het onderstaand shirt.

Ik vond dat toch nog niet leuk genoeg en heb het shirt opgerold in wat verdund bleekwater gelegd. Het resultaat is wat chaotisch, dat geef ik toe. Maar wel leuk vind ik.

Verder druk bezig geweest met Dylon textielverf. Bovenstaand roze met blauwe shirt is alleen geverfd. Ik heb het shirt bij de kringloop gekocht met al die mooie donkerblauwe vlekken.

Die schuine banen op het andere shirt krijg je als je de stof schuin oprolt (in dit geval vanuit de hoek onder) en de stof dan verft.

Maar het leukste vind ik al die beestjes op mijn kleding ;-).

4 gedachten over “Egels(of zo iets) op mijn shirt.

  1. Leuk👍🏼Wat inspirerend
    😘ik wil ook kleuren🤗en beestjes🐿🐿

    Geliked door 1 persoon

    1. Hallo Seija, je kan het ook proberen en experimenteren op je kleding. En beginnen met stoffen of shirtjes waarbij het niet zo erg is als het een keer mislukt.
      Echt verrassend hoe het bewerken van stoffen soms uitpakt.😆

      Geliked door 1 persoon

  2. Super Leuk
    Verkoop je ze ook?
    Succes 🍀

    Like

  3. Ha die Tika,

    Nee hoor, vooralsnog verkoop ik ze niet. Het is meer ter inspiratie voor anderen. Ook leuk om mee te experimenteren als je veel thuis moet zitten 😉

    Like

Plaats een reactie