EEN OPDRACHT ?

Neem contact met me op via de contactpagina voor een opdracht en/of samenwerking.

Benieuwd naar de kosten van een opdracht? Zie tarieven.

Zie voorbeelden van mijn werk bij;

Illustraties voor de BBD Den Haag;

strips voor mensen met een verstandelijke beperking;

Hieronder is te zien hoe mijn illustratie op de eerste blz. van het programma van de BBD is verwerkt in augustus 2019.Hieronder mijn tekening n.a.v. een opdracht. De opdrachtgever wilde een poster laten maken voor haar ouders in de stijl zoals ik de tekeningen voor de BBD Den Haag maak. De opdracht was het (geweldig mooie) huis van de ouders weer te geven.Hieronder mijn tekening n.a.v. een opdracht. De opdrachtgever wilde een poster laten maken in de stijl zoals ik de tekeningen voor de BBD Den Haag maak. De opdracht was haar huis weer te geven met haar gezin.

Hieronder is te zien hoe mijn illustratie op de eerste blz. van het programma van de BBD is verwerkt in februari 2019.

Hieronder is te zien hoe mijn illustratie op de eerste blz. van het programma van de BBD is verwerkt in maart 2019.

Hieronder is te zien hoe mijn illustratie op de eerste blz. van het programma van de BBD is verwerkt in april 2019.

Hieronder is te zien hoe mijn illustratie op de eerste blz. van het programma van de BBD is verwerkt in mei 2019.

Hieronder enkele programma’s uit 2018 waarin mijn illustraties zijn verwerkt.

Hieronder enkele programma’s uit 2017 waarin mijn illustraties zijn verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close