Poster n.a.v. opdrachten

Hieronder mijn tekening n.a.v. een opdracht. De opdrachtgever wilde een poster laten maken voor haar ouders in de stijl zoals ik de tekeningen voor de BBD Den Haag maak. De opdracht was het (geweldig mooie) huis van de ouders weer te geven.

Hieronder mijn tekening n.a.v. een opdracht. De opdrachtgever wilde een poster laten maken in de stijl zoals ik de tekeningen voor de BBD Den Haag maak. De opdracht was haar huis weer te geven met haar gezin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close