Textiel bewerken; bezigheden in coronatijd.

Ter inspiratie hier nog wat voorbeelden van hoe ik wat (tweedehands) kleding heb bewerkt.

De materialen die ik heb gebruikt zijn ; acrylverf, textielmedium en soms wat verdunde bleek.

Dit resultaat krijg je als je een donker shirt op een buis rolt (in dit geval een oude regenpijp ;-)) en dan de plooien met wat verdunde bleek bewerkt. Hetzelfde patroon zal je krijgen met verf op een andere kleur shirt.


Hierboven teckels op een blouse geschilderd. Leuk vind ik, maar helemaal tevreden ben ik niet. Hier bleek dat je soms subtiel te werk moet gaan en niet je hele kledingstuk moet vol schilderen. De voorkant leek wel een carnavalsblouse en dat was niet de bedoeling. Wat dan wel de bedoeling is?? Wat mij betreft; iets decoratiefs aanbrengen wat een kledingstuk net iets leuker of aparter maakt.
Soms kan je daar de mist mee ingaan; zie de foto hieronder waar ik me afgevraagd heb of het vestje er nou mooier op geworden is. Maar het experiment is soms leuker dan het resultaat šŸ˜‰

2 gedachten over “Textiel bewerken; bezigheden in coronatijd.

  1. Leuk Bernadet! Ziet er helemaal goed uit je site. Ik was nooit tot je blog doorgedrongen, maar heb deze waarschijnlijk over het hoofd gezien!

    Like

    1. Hallo Annelies, leuk dat je mijn site bekeken hebt. Het zijn zeer verschillende dingen/materialen waar ik mee bezig ben maar op de site komen ze samen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close