Beelden in Beeld door Anne Marie Boorsma

Deze keer beschrijft kunsthistorica Anne Marie Boorsma in het krantje online het beeldhouwwerk “Dansende Dolfijnen” gemaakt door de kunstenaar Theo ten Have. Het is weer een boeiend stukje om te lezen omdat het je beter laat kijken naar het kunstwerk.

Het beeld staat in het Noteboompark in Voorburg. Het vormt een mooie eenheid met het water en het riet. Dat een watervogel een beschermd plekje bij het beeld vond om zijn nest te maken maakt het beeldhouwwerk voor mij extra bijzonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close