I Have a Friend

Het kinderboekje dat ik geïllustreerd heb is nu te koop bij Amazon. Het is geschreven door Laura Jaworski. Het zijn mooie ontroerende teksten over een meisje en haar hond. Het is in het Engels. De illustraties die ik gemaakt heb zijn met inkt op papier. Het model waar ik gebruik van gemaakt heb voor mijn illustraties is mijn lieve hond Lycia.

Hieronder een foto van de pagina van Amazon :-).

Lycia

2 gedachten over “I Have a Friend

  1. Geweldig. Wat leuk. Ik ga meteen een aantal exemplaren bestellen. Leuk voor de (klein)kinderen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ooo, wat leuk. Dank je wel Anne Marie. Ik zelf heb nog nooit iets gekocht via Amazon, maar ws loop ik een beetje achter😆😉 Ik moet nog uitzoeken hoe dat moet 😆😆😘😘😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close